Manicure

Verzorgde nagels en handen dragen bij aan het zelfvertrouwen van een vrouw. Salon Petite haalt daarom het beste in uw handen en nagels naar boven. De behandeling biedt dan ook een intensieve verzorging voor de nagels, de nagelriemen en de handen.

Een manicure kunt u uitbreiden met een paraffinebad. Veel mensen weten niet meteen wat een paraffinebad is of waar het voor dient. Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. Het is vergelijkbaar met een zachte was. Voor het maken van bijvoorbeeld kaarsen of theelichtjes wordt ook vaak paraffine gebruikt. De paraffine die de salon gebruikt, worden is vaak verrijkt met etherische oliën, zoals bijvoorbeeld perzik. Het wordt gebruikt als warme pakking voor de handen en of voeten.

De paraffine wordt zachtjes opgewarmd in een paraffinebad. Voordat de handen in dit bad worden gedompeld, worden ze met handcrème in gemasseerd. Wanneer uw handen weer uit het bad komen, stolt de paraffine meteen. De handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte vasthoudt. Deze pakking moet tien minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid afsluit, gaan de poriën open staan en op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Na tien minuten wordt de gestolde paraffine verwijderd.

Na de behandeling voelen de handen zijdezacht aan, de handen zijn gehydrateerd, verzacht en de nagelriemen zien er verzorgd uit. Het stimuleert de doorbloeding en verwijderd afvalstoffen en oneffenheden. Bovendien zorgt paraffine ook voor een lichte dieptereiniging zodat de handen er verzorgd en jonger uit gaan zien!

Paraffine pakking: €7,50